Clinic SamenOm op 27 Mei. Reserveer nu met jouw bedrijfsteam de laatste plaatsen.

SamenOm steven Rooks clinic fietsen

Iedereen iets meer op de fiets. Hoe gaaf zou dat zijn!
Om iedereen de kans te geven je technische skills bij te schaven organiseert Alliander Fietsclinics vanuit SamenOm. We werken toe naar 10 juni 2018. De dag van het eerste nationale fiets-event voor bedrijven gericht op samenwerken genaamd SamenOm. Op deze dag zijn er tochten voor wielrenners, e-bikers en toerfietsers. De ATB rijders komen aan hun trekken. Zij mogen zich inschrijven voor de marathon van Wieler festival Montferland.

Op deze laatste clinic voor 10 juni richten we ons op de wielrenners en ATB-ers. De teamcaptains Maarten Ducrot, Steven Rooks en Lizzy Witlox zijn weer van de partij. Zij begeleiden groepen van maximaal 15 personen. Voor iedere groep zorgen wij voor een topper. Zij zijn allen geïnstrueerd door Maarten om er voor te zorgen dat alle groepen de juiste technische training ontvangen in de voorbereiding naar 10 juni.

Op 27 mei starten we in Velp. Hierna fietsen we als peloton naar de Posbank. Een schitterend natuurgebied met mooie hoogte verschillen. Daar aangekomen scheiden de wegen. Er wordt een rit uitgezet voor de wielrenners en een rit voor de ATB-ers.

Gedurende de tocht wordt er getraind op ander andere controle over de fiets, houding, bochtenwerk, remmen en op welke wijze werk je als peloton samen om het maximale eruit te halen.

Zoals jullie gewend zijn wordt er ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Als we terugkomen op de startlocatie staat er een heerlijke lunch klaar. Hier staat ook weer een engineer klaar om je eigen fiets af te stellen en eventueel even na te kijken.

Wanneer:

27 mei 2018
Inloop vanaf 08:30 uur. Start om 09:00 uur.
Fietsen tot 12:30 uur, aansluitend een lunch tot 13:30 uur. Einde om 13:30
Waar:
Velp, Posbank, exacte locatie volgt.
Zelf meenemen:

Zorg voor prettig zittende kleding en goede schoenen. Hou de weersverwachting op 27 mei in de gaten om de kleding hierop aan te passen. Verstandig is om ook schone en droge kleding mee te nemen, er is mogelijkheid om op te frissen en/of te douchen.

Deelname andere bedrijven:

De Clinic staat open voor deelname van andere bedrijven. Deze kunnen contact zoeken met Bas Woudt
bas.woudt@alliander.com of via +31 640779719

Locatie:velp / Posbank