Start samenwerking SamenOm en Waterschap Rivierenland

 

En weer een mooie samenwerking is een feit. Waterschap Rivierenland heeft zich aangesloten bij SamenOm. Op 11 april j.l. openden zij op hun kantoor in Tiel een prachtige, multifunctionele fietsenstalling waar je speciaal voor op de fiets stapt. Aan alles is gedacht. Gescheiden kleedruimtes, douches, oplaadpunten, kluisjes en handige ophang rekken voor de ‘racers’. Je zou er speciaal de fiets voor pakken.

De opening van de fietsenstalling werd opgeluisterd door een fietsmarkt, waar onder andere SamenOm, de Fietsersbond, de NS en nog een aantal andere partijen was vertegenwoordigd. Rond 15:00 kwam een groot aantal medewerkers achter hun bureau vandaan om inspiratie op te doen op de fietsmarkt of om eindelijk eens die vette e-bike te testen. Later op de middag gingen er verschillende gezamenlijk op pad voor een fietstocht door de omgeving.

SamenOm is erg blij met de samenwerking. Wil jij jouw bedrijf ook aanmelden bij SamenOm en samen ontdekken dat fietsen echt leuk is, meld je dan snel aan. Samen kunnen we veel bereiken. NLSamenOm wil er voor zorgen dat men Samen Om gaat op het gebied van mobiliteit. Onbewust de fiets pakken i.p.v. onbewust de auto.